Dimarts, 26 de Març de 2019
Dijous, 02 Juny 2016 13:22

L’espectacle dels Quarts de Final de la Copa Ràdio Vilafranca

Comença les eliminatòries fortes de la Copa. Comença les eliminatòries fortes de la Copa.

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Arriben els Quarts de Final de la Copa Ràdio Vilafranca. En aquesta eliminatòria ja s’enfronten els 5 equips classificats de Tercera Catalana per aquesta competició més els tres victoriosos en la Fase Prèvia de la Copa Ràdio Vilafranca. Els equips participants són La Múnia, Martinenca, Sant Pere Molanta, St.Cugat Sesgarrigues i La Granada, com a equips de 3a Catalana, i els classificats com són el Can Cartró, Les Cabanyes i el Sant Jaume dels Domenys. 

Cal recordar que aquesta eliminatòria es disputarà al Camp Municipal dels Monjos, la següent ronda serà un altre cop al Camp de l’Espirall i la final a l’Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès.

Can Cartró – La Granada (dissabte a les 17.30h):

Mateix encreuament i eliminatòria de fa dos anys. El Can Cartró, que ve de superar l’Espirall (2-1)s’enfrontarà a la Granada, rival que ha certificat aquest cap de setmana el descens de categoria al perdre davant el St.Cugat Sesgarrigues (3-2)El Can Cartró va quedar 3r al campionat de lliga regular, per 4t any consecutiu, amb 69 punts aconseguits en 21 victòries, 6 empats i 3 derrotes i un bagatge golejador de 93 gols a favor per 36 en contra. El seu màxim golejador és Salva Galimany, segon pitxitxi del campionat, amb 28 gols, seguit de Marc Rovira amb 19 dianes. Pel que fa a la Granada, l’equip ha baixat de categoria després de quedar en la 16a posició, a quatre punts de la salvació, amb 28 punts aconseguits en 8 victòries, 4 empats i 22 derrotes i un ritme golejador de 49 gols a favor per 86 en contra. El seu màxim golejador és Ricard Vallès amb 12 gols, seguit de Dani Torreño amb 9. El precedent entre aquests dos equips va ser fa dos anys, en els Quarts de Final, es va empatar (1-1) on els penals van atorgar la classificació als visitants. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà a la Martinenca o al StJaume dels Domenys en semifinals.

St.Cugat Sesgarrigues - St.Pere Molanta (dissabte a les 20.00h):

Màxima igualtat. Tant l'un com l'altra venen de jugar l'última jornada de lliga de Tercera Catalana. El St.Cugat Sesgarrigues va salvar-se en el darrer partit de la temporada davant la Granada (3-2), quedant en la 15a plaça amb 32 punts, quatre punts per sobre del descens, aconseguits en 9 victòries, 5 empats i 20 derrotes i un bagatge golejador de 44 gols a favor per 85 en contra. El seu màxim golejador és Óscar Salcedo amb 9 dianes i Raúl Grande amb 8. El St.Pere Molanta va acabar la temporada una posició per sobre, la 14a amb 35 punts, tres més que el seu rival, aconseguits en 8 victòries, 11 empats i 15 derrotes i un ritme golejador de 60 gols a favor per 75 en contra. El seu màxim golejador és Álex Pérez amb 14 dianes i Víctor Félix amb 10. El precedent entre aquests dos equips en aquesta temporada va ser pels molantencs amb dues victòries (3-1 a casa i 0-2 a domicili). El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà a les Cabanyes o a la Múnia en semifinals.

Martinenca - St.Jaume dels Domenys (diumenge a les 17.00h):

Atractiu encontre. A 'priori' és un dels partits que sembla més atractiu. La Martinenca s'estrena en la competició, després d'acabar la lliga la setmana passada, quedant en la 7a posició amb 55 punts, aconseguits en 15 victòries, 10 empats i 9 derrotes i un bagatge golejador de 74 gols a favor per 62 en contra. El seu màxim golejador és Marc Dolcet amb 20 gols i Rubén Baca amb 13. El St.Jaume dels Domenys ve de la Fase Prèvia després de guanyar al St.Sadurní (5-3). L'equip va acabar com a líder en el grup 25 de Quarta Catalana amb 62 punts, un punt per sobre de l'Escola Base Calafell, aconseguits en 20 victòries, 2 empats i 2 derrotes i un ritme golejador de 90 gols a favor per 22 en contra. El seu màxim golejador és Éric Bartra amb 28 dianes i José Antonio Valle amb 15. No hi ha cap precedent entre aquests dos equips. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà al Can Cartró o a la Granada en semifinals.

Les Cabanyes - La Múnia (diumenge a les 19.00h):

Duel interessant. Les Cabanyes ve de la Fase Prèvia després de golejar a la Plana Rodona (4-1) i acabar la temporada en la 4a posició amb 59 punts, aconseguits en 18 victòries, 5 empats i 7 derrotes, amb un bagatge golejador de 94 gols a favor per 43 en contra. El seu màxim golejador és Àlex Vallès amb 22 dianes seguit de Dani Cañamero amb 14. La Múnia ve d'acabar la lliga regular de Tercera Catalana en la 6a posició, com a millor equip penedesenc, amb 58 punts aconseguits en 18 victòries, 4 empats i 12 derrotes i un ritme de 85 gols a favor per 58 en contra. El seu màxim golejador és Jordi Cano amb 17 gols i Borja Álvarez i Carlos Jacques amb 13 dianes. No hi ha cap precedent entre aquests dos equips. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà al St.Pere Molanta o al St.Cugat Sesgarrigues en semifinals.

Escriure un comentari

Últimes notícies